måndag 11 april 2022

Björnen sover av Emelie Schepp




 

Boktips 


Björnen sover av Emelie Schepp. 


Jajjamensan, hon har gjort det igen! Skrivit en bladvändare, en bok som var totalt omöjlig att lägga ifrån sig när jag väl börjat läsa. 


Emelie är galet bra på att bygga upp en spännande historia. En historia med oväntade vändningar där man får pusselbit efter pusselbit för att se helheten. Vem är egentligen skyldig? 


Jana Berzelius är en fascinerande karaktär. Hon är både på den rätta och den orätta sidan och hennes förflutna är inte problemfritt. Jana är mörk och komplicerad, tar till det hon behöver för att skydda de svaga och de sina. Men i de senaste böckerna har jag sett en mer mänsklig sida hos henne vilket jag gillar skarpt. 


”Björnen sover” är en välskriven och grymt spännande historia som tog slut alldeles för fort. Det här är den sjunde delen i serien om Jana Berzelius, läs dem gärna i ordning för att hänga med i alla turer kring karaktärerna. 


Hatten av, galet bra!


Ges ut av Norstedts förlag.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En sensommar av längtan av Gabriella Argus

  Det här var precis vad jag behövde just nu. En varm och underhållande feelgood/romance med både hjärta och smärta. En feelgood med härliga...