söndag 18 december 2022

En ny värld av Natasha Lester



 


Manhattan 1922, kvinnor får börja sminka sig och klä sig i kortare klänningar. Framförallt så upplever de en ny frihet, med rösträtt och att börja arbeta utanför hemmet. 


Emily Lockhart vill uppfylla sin dröm att bli en av de första kvinnliga läkarna, men förbjuds av sina föräldrar. För att nå dit hon vill lämnar hon sin familj bakom sig och ger sig av mot New York för att kämpa för sin framtid. Det blir inte lätt, hon får kämpa och göra uppoffringar. 


Natasha är fenomenal på att skriva historiska romaner om kvinnor som vill erövra världen. Boken är underhållande, spännande, romantisk. Jag tycker om hur Natasha skildrar livet, hur det var då med gestaltande beskrivningar av både miljö och karaktärer. Boken är lätt att läsa, lätt att fastna i och svår att släppa. Det är en historisk roman om en kvinna som inte vill ge upp sin dröm utan står emot de som motarbetar henne. Hon går sin egen väg och ber inte om ursäkt för det. 


Läs och njut!


Ges ut av Bazar förlag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En sensommar av längtan av Gabriella Argus

  Det här var precis vad jag behövde just nu. En varm och underhållande feelgood/romance med både hjärta och smärta. En feelgood med härliga...