måndag 16 augusti 2021

Sommaren på Nornö av Jennifer Anglade Dahlberg



Sommaren på Nornö, en ljuvlig berättelse om vänskap och kärlek. Och att leta efter sitt ursprung. Vi får i boken följa Zoe och hennes mamma Linn som bor på ön Nornö  (påhittad) i Stockholms skärgård och driver den enda livsmedelsbutiken som finns där. 

Vi får i boken följa Zoe och hennes mamma i nutid med tillbakablickar till året då Linn träffade Zoes pappa. En pappa som inte Zoe har så mycket kunskap om, eftersom hon har aldrig träffat honom. 


”Sommaren på Nornö” är lättläst och en bok att tycka om. Det centrala är relationerna och kärleken som finns till varandra, även om mor och dotter missförstår varandra emellanåt. Både Zoe och hennes mamma kämpar för att hitta sig själva i livet, vad de egentligen vill göra. 


Tycker om hur författaren har skildrat miljöer i boken, det känns väldigt levande och jag kommer på mig själv att längta till havet och skärgården. 


Det här är en välskriven och väldigt bra bok och har du inte läst den så har du något att se fram emot. 


Boken ges ut av Norstedts förlag  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En sensommar av längtan av Gabriella Argus

  Det här var precis vad jag behövde just nu. En varm och underhållande feelgood/romance med både hjärta och smärta. En feelgood med härliga...