måndag 18 juli 2022

Den fjärde doktrinen av Denise Rudberg.



Den fjärde doktrinen av Denise Rudberg.  


Det här är den fjärde boken i serien Kontrahenterna om de kvinnliga signalspanarna Iris, Elisabeth och Signe i andra världskrigets Stockholm. 


Det märks att Denise gjort en gedigen research när hon skrev den här boken och de andra delarna i serien. Det märks eftersom det som läsare är lätt att leva sig in i handlingen och man får en ganska bra inblick i hur det kunde vara att leva med rädsla, ransoneringar och misstänksamheten. Misstänksamheten mot andra, vem kunde man egentligen lita på? 


”Den fjärde doktrinen” är den bästa av de fyra delarna i serien tycker jag. Intrigen känns vassare, det är lite mer spännande och man vet inte riktigt vad som ska hända. 


Denise är som alltid grym på både miljöbeskrivningar och hur hon framställer sina karaktärer. Det är levande och nästan som att man är på plats, där i boken. Man vill inte sluta läsa och man vill veta hur det ska gå för de tre kvinnorna som alla tre har intressanta historier att följa. 


Missa inte den här serien! Löp och köp eller låna på bibblan!


Ges ut av Bookmark förlag.  


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En sensommar av längtan av Gabriella Argus

  Det här var precis vad jag behövde just nu. En varm och underhållande feelgood/romance med både hjärta och smärta. En feelgood med härliga...