fredag 4 november 2022

Bokfestivalen i djupa skogen av Sofia Axelson



 

Så får vi träffa karaktärerna som arbetar på biblioteket i Sidhäll igen. Här står bibliotekets dag för dörren och just i år vill de fira lite extra genom att bjuda in bland annat tre författare. Men snart förvandlas det lilla arrangemanget till något större då kulturnämndens ordförande har andra planer. Han vill ordna en gigantisk bokfestival! Hur ska det gå? Hur ska bibliotekspersonalen få ihop allt? 


Härligt med berättelser där bibliotek och böcker har huvudrollen. Det här är en bok med fint målande miljöer, karaktärer det var kul att återse och en del boktips. 


Det är feelgood och missförstånd, en berättelse om att vänskap och att ställa upp för varandra är viktigt och en massa jävla anamma. Ingenting är omöjligt. 


Jag skulle rekommendera att läsa ”Bokbussen kommer vid midnatt” innan du läser denna för bäst behållning. Boken ger en trevlig lässtund i soffan under en ledig dag. 


Ges ut av Lind och co

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Häxhammaren av Johanna Strömqvist

  Rekommenderad läsålder är 9-12 år.  Det här är den andra, fristående boken i serien Silver & Stål.    Lilly och Vincent måste i ett nu...