fredag 4 november 2022

Den lilla blomsterhandeln vid havet av Ali McNamara



Det här är en feelgoodroman med härliga miljöer och människor. Vi får lära känna Poppy som får ta över sin mormors blomsterhandel efter mormoderns död. En uppgift hon inte riktigt vill till en början, men med tiden förändras Poppy och livet. 


Berättelsen innehåller både vänskap, sorg, förvecklingar och trevande kärlek. Allt som en feelgood ska ha. Poppy är till en början ganska vilsen tycker jag men utvecklas under läsningens gång till någon som tror mer på sig själv och framförallt hittar sig själv och vem hon vill vara. Berörande berättelse om starka vänskapsband men även om att sorg kan förändras och kanske inte sitter i för alltid. 


Miljöbeskrivningarna är målande och det är lätt att föreställa sig platserna, det känns ibland som att vara där på plats. Jag tycker om att vara där, i St Felix och lära känna karaktärerna. Hade gärna stannat kvar en stund till, boken tog slut lite för fort. 


Ges ut av Lavender Lit


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En sensommar av längtan av Gabriella Argus

  Det här var precis vad jag behövde just nu. En varm och underhållande feelgood/romance med både hjärta och smärta. En feelgood med härliga...