söndag 27 november 2022

En lyckligare tid av Claire Lombardo



 



Det här var en trevlig läsupplevelse. Men det är ingen bok du läser ut direkt. Nej, den måste få ta tid och tid att reflektera kring det man läst. 


”En lyckligare tid” är ett familjedrama som sträcker sig över ganska många år. Jag tycker om att vi får följa de olika medlemmarna i familjen, deras glädje och deras sorg. Eftersom vi får följa familjen under 40 år så får man lära känna dem ganska bra, vilket jag gillar. Det gör att man kommer dem nära. Älskar språket i boken och de olika karaktärerna även om en del av dem också retar gallfeber på mig. 😂 


Boken är välskriven och full av kärlek, familjedrama, hemligheter, sorg och vänskap. Claire skildrar livets uppgång och nedgång väldigt gestaltande. Jag tycker även att Claire beskriver både karaktärer och miljöer bra. 


”En lyckligare tid” är en spännande och helt underbar bok. En sådan där bok som gärna får ta tid då man inte vill att den ska ta slut. Låt dig inte avskräckas av att den är tjock (över 600 sidor) för den är så värd att läsa och att tycka om! 


Ges ut av Bazar förlag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Häxhammaren av Johanna Strömqvist

  Rekommenderad läsålder är 9-12 år.  Det här är den andra, fristående boken i serien Silver & Stål.    Lilly och Vincent måste i ett nu...