fredag 10 november 2023

Jul i den lilla bokhandeln av Jenny Colgan




Ingen har väl missat att jag tycker om Jenny Colgans böcker? Att få lyssna på henne under bokmässan, få chansen att prata med henne och få hennes senaste bok signerad var en av mässans höjdpunkter. ❤️


”Jul i den lilla bokhandeln” är den fjärde boken i serien och vi får en resa till Edinburgh och träffa Carmen som efter ha blivit av med sitt arbete flyttar hem till sin syster Sara. 


Deras liv är rätt olika men Sara som har en bebis på väg och en bokhandel som behöver en butiksassistent funderar på om Carmen kan vara rätt person för jobbet. 


Bokhandeln behöver hjälp eller i princip ett julmirakel för att överleva. Kan Carmen vara den person som gör skillnaden? 


Det är kärlek, böcker, trassliga familjerelationer, snö och julförberedelser. Jag tycker om att umgås med Carmen, hennes syster Sara och alla andra runt den lilla bokhandeln. Charmigt, mysigt och allmänt så där må-bra-läsning! 


Sen är det ju något speciellt med julböcker! 


Boken är översatt av Birgitta Karlström. 


Ges ut av Norstedts förlag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En sensommar av längtan av Gabriella Argus

  Det här var precis vad jag behövde just nu. En varm och underhållande feelgood/romance med både hjärta och smärta. En feelgood med härliga...