fredag 10 november 2023

Vi ses på andra sidan - en änkas manifest för reserv av sitt liv av Carina Nunstedt



 

Så vackert, så sorgligt. 

Carina och hennes man Anders är mitt i livet när han blir sjuk i cancer och sedan går bort. Verkligheten vänds upp och ner för Carina och hon måste hitta en ny väg i livet för sig och deras barn utan Anders. 


”Livet utan dig” är en otroligt varm och utlämnande berättelse om att förlora något man håller otroligt kär. Men det är också en berättelse om att våga gå vidare, omfamna sitt inre tomrum. Att gå igenom det nattsvarta och komma ut på andra sidan där livet är ljusare igen. 


Jag tycker att Carinas bok är vacker både på utsidan och på insidan. Hon berättar med värme både det sorgliga, om ensamhet, om döden. Men Carina  förmedlar även hopp om att det finns vägar framåt, att det går att bli och vara glad och lycklig igen. 


Det här är en bok som berör, berör på djupet med sitt vackra språk, sina nya insikter och om att låta döden vara mer närvarande i livet. 


Jag tyckte väldigt mycket om din bok Carina, den känns som en varm filt att lägga om axlarna. Sorg är så olika, men den lämnar spår efter sig. Vi går vidare men behöver finna nya vägar runt och bredvid spåren sorgen lämnar. 


Vackert, sorgligt och full med hopp. Läsvärd, tänkvärd, berörande. Tack Carina för att du så öppenhjärtligt delar med dig. ❤️


Ges ut av Bookmark förlag


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En sensommar av längtan av Gabriella Argus

  Det här var precis vad jag behövde just nu. En varm och underhållande feelgood/romance med både hjärta och smärta. En feelgood med härliga...