lördag 5 augusti 2023

Låt mig berätta allt av Caroline Säfstrand




 


När man plockar upp en bok skriven av Caroline vet man att man kommer bli sittande och läsa till boken är slut. Caroline har en grym förmåga att fängsla läsaren med sina berättelser, sitt sätt att beskriva och gestalta karaktärer, miljöer och relationer. 


”Låt mig berätta allt” är en finstämd och varm berättelse om ursprung, att hitta svar på frågor man har, släppa det gamla och hitta nya vägar i livet. Boken är första delen i Carolina nya serie Hemligheternas ö som utspelar sig på ön Ven som ligger mitt emellan Sverige och Danmark. 


Berättelsen om Ulrica, hennes mamma och Bea är ljuvlig läsning. Tårar och skratt blandas genom hela läsningen. Det är en historia om både hjärta och smärta, livets glädjeämnen och hur olika människoöden vävs samman och pusselbitarna blir till ett stort helt pussel. Caroline är en fantastisk berättare och jag ser fram emot nästa del i serien. 


Magiskt bra! 


Ges ut av Bokförlaget Forum


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Häxhammaren av Johanna Strömqvist

  Rekommenderad läsålder är 9-12 år.  Det här är den andra, fristående boken i serien Silver & Stål.    Lilly och Vincent måste i ett nu...