söndag 4 augusti 2024

Hemligheter i Storforsen av Anna Keiler.



Det här är den andra boken om systrarna Vendela och Clara i den lilla byn Storforsen. Jag tyckte väldigt mycket om den första boken ”Tillbaka till Storforsen” och har längtat efter att få läsa mer om systrarna. 


Det här är en feelgood med både glädje, romantik, sorg och en del svärta. Allt är inte rosenrött utan har inslag av ett rätt tungt ämne - våld i nära relationer. Men det är också en roman som handlar om mod, mod att gå vidare - att våga stå upp för sig själv och att bli lycklig igen. Anna är bra på att få sin handling och karaktärer levande och det är lätt att leva sig in i systrarnas liv. 


Som alltid med Annas böcker är även denna svår att släppa när man väl börjat läsa. Språket är lättläst och sidorna flyger fram. Jag tycker om Storforsen, Anna, Clara och de andra karaktärerna och längtar redan efter nästa del som släpps i november. 


”Hemligheter i Storforsen” bjuder på en stunds härlig läsning så missa den inte - men läs första delen först! Blir bättre behållning av böckerna då tycker jag. 


https://lindco.se/


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En sensommar av längtan av Gabriella Argus

  Det här var precis vad jag behövde just nu. En varm och underhållande feelgood/romance med både hjärta och smärta. En feelgood med härliga...