söndag 4 augusti 2024

Tretton av Steve Cavanagh



. 


Det här var en rejält spännande bok! Så där spännande att jag var tvungen att pausa allt annat i livet för att få läsa klart. 


Vi får möta Eddie som är advokat och ska försvara Bobby Solomon som misstänkts ha mördat sin fru. Och så får vi möta Joshua Kane. Att döda faller sig naturligt för honom och han har dödat för sin plats i juryn som ska döma en oskyldig man för mordet. Och Joshua tänker njuta av varje sekund. 


En fantastisk bok som började lite trögt, men som sedan satte fart och den farten fortsatte till sista sidan. Den här boken är som ett enda pussel och bit för bit får jag ledtrådar till lösningen. Det är spännande och så genialiskt skrivet att man bara måste fortsätta läsa! Men, det här är inte en bok du ströläser. Det händer saker hela tiden, saker som kommer att ha betydelse senare i handlingen. 


Författaren gestaltar karaktärerna och miljön bra och levande. Brättelsen kryper liksom in under huden, det är subtilt, det är otäckt och det är väldigt, väldigt bra! 


Översatt av Patrik Hammarsten. 


https://www.norstedts.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En sensommar av längtan av Gabriella Argus

  Det här var precis vad jag behövde just nu. En varm och underhållande feelgood/romance med både hjärta och smärta. En feelgood med härliga...