torsdag 9 mars 2023

Gammal kärlek rostar alltid av Kristin Brorsson




Det här är en berättelse där jag blev förbannad på de två huvudkaraktärerna och en bikaraktär och hur de agerade. Men även förbannad på vad de blir utsatta för. Ett tag funderade jag att sluta lyssna, men något fick mig att fortsätta och i slutet av boken kunde jag inte sluta lyssna. Ville verkligen veta hur det skulle gå. 


Vi får i boken följa Julie och Ebba i parallella historier men deras vägar korsas på grund av man. Jag känner för karaktärerna, blir förbannad både på dem och saker som hänger runt omkring. Boken är lätt att lyssna på trots att den handlar om ganska tunga ämnen såsom otrohet, missbruk, medberoende och ångest. 


Jag tycker att Kristin har lyckats vävs ihop sin historia bra och skrivit en bra och läsvärd roman om kärlek, vänskap och vad som egentligen betyder något. Det är mycket känslor i boken och Kristin gestaltar  dem riktigt bra. Gillar mycket! Har redan börjat lyssna på del två om Julie och Ebba, ”Som man bäddar får man ligga”. 


Gammal kärlek rostar alltid av Kristin Brorsson. 


Det här är en berättelse där jag blev först blev förbannad när jag lyssnade. Tyckte att karaktärerna betedde sig omoget och fegt. Men jag blev även förbannad på vad Julie och Ebba blir utsatta för. Ett tag funderade jag att sluta lyssna, men något fick mig att fortsätta och i slutet av boken kunde jag inte sluta lyssna. Ville verkligen veta hur det skulle gå. Bladvändare! 


Vi får i boken följa Julie och Ebba i parallella historier men deras vägar korsas på grund av en man. Jag känner för karaktärerna, blir förbannad både på dem och saker som hänger runt omkring. Boken är lätt att lyssna på trots att den handlar om ganska tunga ämnen såsom otrohet, missbruk, medberoende och ångest. 


Jag tycker att Kristin har lyckats vävs ihop sin historia bra och skrivit en bra och läsvärd roman om kärlek, vänskap och vad som egentligen betyder något. Det är mycket känslor i boken och Kristin gestaltar dem riktigt bra. Gillar mycket! Har redan börjat lyssna på del två om Julie och Ebba, ”Som man bäddar får man ligga”. 


Ges ut av Lind och co

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En sensommar av längtan av Gabriella Argus

  Det här var precis vad jag behövde just nu. En varm och underhållande feelgood/romance med både hjärta och smärta. En feelgood med härliga...