torsdag 23 juni 2022

Sommaren då katten flyttade av Eli Åhman Owetz



Det här är feelgood! Feelgood när det är som bäst. Feelgood som är underbar att läsa och sjunka in i! En sådan där bok som man bara gillar och inte vill ska ta slut. 


”Sommarn då katten flyttade” är den fristående fortsättningen på Elis roman ”Brevvännerna”. Här får vi följa Anders och Nilla, två människor som har lite svårt att hämta sig efter varsin skilsmässa. Det här är en varm och härlig berättelse om saknad och att våga börja om på nytt. Att våga släppa taget om det som varit. Boken är välskriven med fina detaljer, det där lilla extra i språket som gör det så härligt att läsa! 


Eli väver ihop de båda karaktärernas perspektiv på ett underbart sätt. Vardagen får ta plats och allt som händer däri. Jag tycker väldigt mycket om hur Eli utrycker sig och låter historien växa fram och hur en fin katt får lite av huvudrollen! Sidorna flyger iväg och jag släckte lampan alldeles för sent igår, men det gör inget. Det var boken värd! 


Ges ut av Printz Publishing



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En sensommar av längtan av Gabriella Argus

  Det här var precis vad jag behövde just nu. En varm och underhållande feelgood/romance med både hjärta och smärta. En feelgood med härliga...