tisdag 16 juli 2024

Det du inte ser av Jonas Moström


 


Det här är den andra delen i Jonas ljudboksserie om unga Nathalie Svensson. Om hur allt började och vad som formade henne innan hon senare träffade Johan Axberg. 


Nathalie har precis börjat på läkarlinjen och ser fram emot att få spendera de närmsta sex åren med studier, nya vänner och nya erfarenheter.  


När en juridikstudent hittas våldtagen,  mördad, med kroppen slängd i Fyrisån sprider sig oron i staden och bland studenterna. Samtidigt börjat en av Nathalies kursare, Tony, beter sig mycket märkligt.. 


Jag är en stor fan av böckerna om Nathalie och Johan och att få följa den unga Nathalie i Uppsala  är väldigt spännande! Jonas skriver som alltid väldigt spännande och jag hade svårt att sluta lyssna. Oväntade vändningar och oförutsägbar är två ledord. Jag gillar tempot, hur Jonas bygger upp storyn. Det är en bladvändare och bitvis en aning läskig. Gillar hur Eva Röse har läst in boken, hennes röst passar perfekt! Längtar redan efter nästa del! 


https://www.norstedts.se/tiden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En sensommar av längtan av Gabriella Argus

  Det här var precis vad jag behövde just nu. En varm och underhållande feelgood/romance med både hjärta och smärta. En feelgood med härliga...