onsdag 24 juli 2024

För alltid börjar nu av Heléne Holmström





 


För det första, älsk på omslaget! Tycker att det är så jäkla snyggt. 


”För alltid börjar nu” är den tredje fristående delen i TV24-serien. Den här gången får vi träffa Vendela och Samuel som får vikariat som sommarvärdar för morgonprogrammet i TV24. De får jobba hårt samtidigt som känslor börjar spira mellan dem. Samtidigt upptäcker Vendela familjehemligheter som kanske inte alla vill ska komma fram. 


Jag tycker om att vara i Helenes romanvärld. Det är spännande, vardag, kärlek och hemligheter. Tycker om karaktärerna, deras liv och hur man får följa deras relationer, tankar och känslor. 


Jag tycker även om att det finns en parallellhandling, där vi får en historia från 1950-talet. En historia som kommer ha stor betydelse i den nutida berättelsen. 


Heléne skriver bra, gestaltar sina karaktärer och miljöer väldigt levande. Det är komplicerade kärlekshistorier, glädje, sorg och romantik. Det är spännande att läsa och försöka ta reda på hur då och nu hänger ihop. Till slut får alla frågor svar och alla delar vävs ihop till en helhet. 


”För alltid börjar nu” är en jättefin, lättläst och charmig feelgood med både hjärta och smärta. En sådan där bok som man sätter sig med och sedan inte släpper förrän den är slut. Tyvärr tog den slut alldeles för fort! 🩷


https://harpercollins.se/harperlove/



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En sensommar av längtan av Gabriella Argus

  Det här var precis vad jag behövde just nu. En varm och underhållande feelgood/romance med både hjärta och smärta. En feelgood med härliga...