lördag 23 december 2023

Hellre tålamod än missmod av Ulrika Norberg



 


Det här är den andra boken om väninnorna Vera, Lilly och Sally.


Vera har lämnat Sverige för att hjälpa Lillian att spåra stöldgods i Marbella. En härva som är större än de förväntat sig. Sally är kvar i Sverige och känner sig utarbetat och vantrivs i rampljuset som VD för Lillians Livsstils Media.  Hon tar sig istället till vännerna vid medelhavet för att samla energi. Väl där så kommer ett oväntat förslag som vänder upp och ner på tillvaron för alla tre. 


”Hellre tålamod än missmod” är en härlig feelgood om vänskap över generationsgränserna, systerskap och modet att våga förändra oavsett hur gammal man är. Tycker om karaktärerna, deras vänskap och hur Ulrika berättar om dem. Det är mysiga miljöer, charmigt och en berättelse med humor! Gillar att det finns hemligheter att avslöja och oväntade vändningar som jag inte hade räknat med. 


Jag hade inte läst den första boken ”Tvekan är för veckningar” och det kan jag känna i efterhand att jag hade velat gjort. 


Härlig och lättläst roman som lyser upp lediga dagar i höstmörkret.


Historiska media

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Häxhammaren av Johanna Strömqvist

  Rekommenderad läsålder är 9-12 år.  Det här är den andra, fristående boken i serien Silver & Stål.    Lilly och Vincent måste i ett nu...