torsdag 7 december 2023

Underbara vinter av Clara Lidström


 Clara Lindström är bland annat bloggare, fotograf och författare och hon älskar julen. Men vintern är en tudelad kärlekshistoria för henne, då Clara samtidigt som hon älskar julen tycker att mörkret kan vara svårt. Precis som det är för många av oss. Det är då vi behöver gemenskap och värme för att ta oss igenom den mörka årstiden. Därför passar Claras bok så bra just nu. 


”Underbara vinter - från första frosten till tjugondag Knut” är en underbar bok att bläddra och läsa i. Här finns bland annat  vackra bilder, frestande recept både på bakverk och maträtter, tips på pyssel och personliga texter om olika saker. Vi får som läsare även följa med till Claras gamla gård i Västerbotten, uppleva hur en jul kan se ut hemma hos henne. 


Något jag tyckte var jätteintressant var de delar där Clara delar med sig av intressanta fakta om julen och kuriosa om våra folkliga traditioner. Hade koll på en del, men inte allt. 


”Underbara vinter” är en bok att återkomma till, att läsa om och att kanske ge bort i present. Tyckte mycket om! ❤️


Ges ut av The Book Affair förlag



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En sensommar av längtan av Gabriella Argus

  Det här var precis vad jag behövde just nu. En varm och underhållande feelgood/romance med både hjärta och smärta. En feelgood med härliga...